Інгредієнти:

Корж:

– 4 яйця

– 1½ чашки подрібненого сиру моцарелла

Начинка:

– 3 ст. л. несолодкого томатного соусу

– 1 ч. л. сушеного орегано

– 1¼ склянки подрібненого сиру (нежирного)

– 40г пепероні

– Оливки (за бажанням)

Для подачі:

– 1 чашка листової зелені

– ¼ чашки оливкової олії

– Сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 200°C.

2. Приготуйте тісто:

  • у мисці середнього розміру розбийте яйця і додайте подрібнений сир моцарелла. Добре перемішайте;
  • використовуючи лопатку, рівномірно розподіліть тісто на аркуш для випічки, застелений пергаментним папером. Можна сформувати два кола або один великий прямокутник для піци;
  • випікайте близько 15 хвилин, щоб корж став золотистим. Потім вийміть із духовки і залиште на кілька хвилин для охолодження.

3. Збільште температуру духовки до 225°C.

4. Нанесіть на корж томатний соус і посипте сушеним орегано

5. Додайте решту начинки:

  • посипте сиром;
  • рівномірно розподіліть пепероні та оливки по поверхні піци.

6. Знову помістіть у духовку і випікайте ще 5-10 хвилин або доти, доки піца не набуде золотисто-коричневого кольору.

7. Подача:

  • подайте кетопіцу зі свіжим салатом із листової зелені, заправленим оливковою олією;
  • посоліть і поперчіть за смаком.

Цей рецепт кетопіци не тільки смачний, а й поживний вибір для обіду, що ідеально підходить для тих, хто стежить за фігурою і дотримується кето-дієти.