Кето-піца – смачна та корисна альтернатива традиційній піці, особливо для тих, хто дотримується кето-дієти. Насолода з користю для здоров’я.
Чому потрібно використовувати саме сир моцарела?
Для тіста кето-піци оптимальний саме цей вид сиру. Однак можна й експериментувати – обираючи відповідний вам варіант для досягнення бажаного смаку.
Чи можна замінити яйця?
На жаль, яйця необхідні для цього рецепта, оскільки є основою для коржа.
Які соуси для піци є низьковуглеводними?
Найчастіше використовується томатний соус. Також можна використовувати песто або домашній соус барбекю/кетчуп. Якщо будете використовувати покупний готовий соус, переконайтеся, що в складі немає цукру.
Які начинки для піци є низьковуглеводними?
Варіантів начинок для кето-піци безліч: бекон, салямі, гриби, блакитний сир, подрібнена курка, солона цибуля, сир фета та інші.
Як довго кето-піцу можна зберігати в холодильнику?
Така піца добре зберігається в холодильнику 2-3 дні. Розігрівати піцу можна в мікрохвильовці.
Чи можна заморожувати коржі?
Якщо ви спекли додаткові коржі, ви можете заморозити їх. Помістіть у морозилку прикривши пергаментними листами. Коли заплануєте пекти піцу – достатньо дістати корж, додати начинку і запікати до готовності.
Чи можна використовувати коржі для кето в інших стравах
Так, такі коржі чудово підійдуть для загортання різних начинок для швидкого перекусу.